sâmbătă, 12 iulie 2014

Primer pentru pleoape - Radiant

     Dintre toate produsele de tipul ăsta pe care le-am încercat până acum (nu-s multe), de departe Radiant este cel mai bun și face fiecare bănuț (aproximativ 24 de lei). Cred că v-am mai spus că sunt calculată, dar și pățită... M-am aruncat să cumpăr diverse produse fie lăudate de către alții, fie produse care din cine știe ce motiv mi-au făcut mie cu ochiul, și s-a întâmplat să nu fie niște alegeri foarte bune pentru mine; o parte din ele au ajuns în coșul de gunoi, o parte pe la prietene. Ori de-așa, ori de-așa, tot bani risipiți au fost, așa că sunt mult mai atentă la cumpărături, pe cât posibil încerc să găsesc testere ori mostre înainte de-a achiziționa un produs, indiferent că-i accesibil, ieftin, scump.

      La capitolul șampoane, m-am oprit la Apidermin,  cu primerele m-am oprit la Radiant și nu intenționez să încerc altceva pentru că nu am motive să-l schimb, oricât de tentant ar fi un alt produs. Vine ambalat într-un borcănel cu capac cu filet și capac de protecție, pot să-mi vâr buricul degetului în borcănel, dar prefer să folosesc o spatulă. Îl folosesc cu succes de 6 luni și încă n-am epuizat conținutul, fiind foarte spornic: o cantitate cât un bob de piper este suficientă pentru fiecare pleoapă. N-am observat să intensifice culoarea fardului, dar nu-i bai, nu asta căutam, însă la capitolul rezistență, este excelent: fardurile stau cuminți la locul lor ore bune, nu se estompează, nu se întind. Nu obișnuiesc să port cine știe ce machiaj elaborat, dar nici nu-mi place să port cu mine trusele de machiaj în geantă și să-mi verific machiajul periodic de teama unui accident, iar primerul asta îmi permite să-mi las acas' recuzita: n-am nevoie de retușuri, la fel cum nu am nevoie să verific dacă toate-s la locul lor.

     În aceste șase luni, cantitatea de produs rămasă în recipient nu și-a schimbat textura, consistența, proprietățile: se prezintă exact că-n ziua în care l-am desigilat. L-aș asemăna cu vaselina, dar fără să fie unsuros, din contră: se zvântă destul de repede și formează o peliculă incoloră, la care fardul aderă foarte bine.



3 comentarii:

  1. Super, o sa il incerc si eu, chiar ma gandeam ce primer sa mai folosesc, eu am vestitul primer de la Too faced, dar este cam scump dupa parerea mea desi il am si eu tot de vreo 6 luni si il folosesc zilnic si inca mai poate. Sunt tentata totusi sa caut o varianta mai ieftina si asta pare candidatul perfect ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie mi-a placut in mod special faptul ca nu este colorat, si m-a incantat nespus faptul ca nu-si schimba deloc proprietatile, chiar pot sa-l folosesc pana la epuizare, nu ramane ceva de aruncat. I-adevarat ca n-am folosit eu multe produse de gen sa pot face comparatii, dar fixeaza foarte bine fardul si mai mult de atat nu-mi trebuie. E putin tricky, pentru ca trebuie sa-i dai un timp sa se zvinte, dar nu prea mult, iar daca-l incarci cu prea mult fard, el primeste, dar pleoapa arata batrana, plus ca nu te mai poti juca cu culorile (blenduire). Oricum, eu sunt foarte multumita...

      Ștergere
  2. Marea mea problema cu fardurile e ca mi se strang in pleoapa si mai mult pentru asta folosesc primer, de obicei folosesc 2 culori pentru machiaj nu ma aventurez in cine stie ce combinatii. :D

    RăspundețiȘtergere

Nu voi publica niciodata insulte, obscenitati, comentarii scelerate.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...